Pentru o perioada limitata de timp Valve ofera jocuri gratis pentru cei care folosesc Steam si au placi video ATI sau NVIDIA. Initial promotia a fost valabila doar pentru ATI si continea jocurile Half-Life 2: Deathmatch si Half-Life 2: Lost Coast, insa de la inceputul anului 2008 o promotie similara este disponibila si pentru NVIDIA, care contine in plus doua jocuri, Portal: First Slice si Peggle Extreme.

Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a downloada si instala jocurile este sa aveti aplicatia Steam instalata si sa accesati fie pagina http://www.steampowered.com/ati_offer1a pentru ATI, fie pagina http://www.steampowered.com/nvidia pentru NVIDIA.


Half-Life 2: Deathmatch


Este versiunea multiplayer a jocului Half-Life 2, disponibila incepand cu 30 Noiembrie 2004. Este fie vandut la pachet cu alte jocuri, fie separat la un pret de 4.99 euro. Acesta este jocul de care aveti nevoie in cazul in care doriti sa jucati online Half Life 2 (nu Counter Strike: Source sau alt mod bazat pe acelasi engine).

Half-Life 2: Lost Coast


Disponibil incepand cu 27 Octombrie 2007, Lost Coast este un episod al jocului Half Life 2, care in mod normal este inclus la pachet cu alte jocuri si nu poate fi cumparat separat.

Portal: First Slice


First Slice este un demo special, de 11 nivele, al FPS-ului single player Portal, dezvoltat folosind engine-ul Source. Scopul este acela de a trece de la un nivel la altul prin rezolvarea unor serii de puzzle-uri folosind in principal teleportarea. Ideea este destul de simpla, dar si originala in acelasi timp, jocul primind destule premii de la lansare.


Peggle Extreme


Similar intr-un fel cu Pinball, Peggle Extreme este o varianta de doar 10 nivele a jocului 2D Peggle, dezvoltat de PopCap Games. Fiecare level contine un numar de piese, de diferite forme, culori si cu diferite proprietati, iar scopul este acela de a le distruge pe cele portocalii folosind un numar limitat de  bile aruncate cu un tun din partea de sus a ecranului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu