Pe 29 august, incepand cu ora 18.00, ProFM si MTV ii invita pe toti fanii lui Michael Jackson din Romania sa sarbatoreasca ziua de nastere a megastarului in Parcul Herastrau din Capitala, intrarea Arcul de Triumf – acolo unde va fi inaugurata si Aleea Michael Jackson, in cadrul unui eveniment de comemorare. 

Michael Jackson

Pe un ecran special amplasat in parc se vor redifuza imagini din concertul Michael Jackson sustinut in Bucuresti, in 1992 si videoclipuri ale regelui muzicii pop.

Pe 6 iulie, ProFM a lansat o campanie prin care o alee din parcul Herastrau din Bucuresti urmeaza sa primeasca numele megastarului. Timp de aproximativ o luna, fanii lui Michael Jackson au intrat pe www.profm.ro si au semnat petitia "Michael's Way". S-au strins 19.000 de adeziuni care au ajuns pe masa Primarului General al Municipiului Bucuresti. 

Sorin Oprescu a fost de acord cu denumirea unei alei din Herastrau dupa numele regelui muzicii pop, iar Primaria Muncipiului Bucuresti a devenit partener la eveniment.

"Artisti de talia lui Michael Jackson ajung sa influenteze vietile a milioane de oameni, indiferent de distanta la care se afla. De aceea nu se putea ca Primaria sa ramina indiferenta fata de petitia a 19.000 de persoane care doresc sa-si aminteasca de muzica si geniul lui Michael Jackson. Cu atit mai mult cu cit el a concertat si in Bucuresti. O alee dedicata lui Michael Jackson si o placa memoriala sunt gesturi minime de respect in amintirea lui, dar si fata de sutele de mii de romani care l-au iubit." , a spus Primarul General, Sorin Oprescu.

Tot ca un gest de solidaritate fata de sutele de mii de oameni care l-au iubit pe Michael ProFM a creat un radio online dedicat megastarului: ProFM Michael Jackson. Acolo, fanii pot asculta 24 din 24 exclusiv muzica lui.

 

Cei ce nu pot ajunge la eveniment pot urmarii LIVE evenimentul de inaugurare al ALEEI MICHAEL JACKSON pe www.profm.ro de la ora 18:00 la 20:00. In plus de la ora 20:00 la 22:30 toti fanii megastarului vor putea urmarii concertul lui Michael Jackson din 1992, " Michael Jackson: Live in Bucharest: The Dangerous Tour ".
 Sursa: profm.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu